søndag 31. august 2008

Plomme tre:)










Nu e mærsom plomman virti færdi sjø, et plomma så det suse ætti...så nu e det berre å kåm å plokk:) væt itj kolles vi ska bli kvitt ailt jg nei...




Oliver hi virii ut å plokka lamme ås han å, å det va stas kan du tru:) men han e itj så ivri på å eta dæm da... men det bli vell det å ætti kvart. sjå plomma jg plokka:)








Førri søndan va vi oppi steksta å gikk en runde å såg, ha virti my nytt sia jg va den sist ja:) såg ut som oliver kosa sæ på trille turn å:)
Oliver ligg å kose i vogna si:)

onsdag 27. august 2008

Go mårrån :)

Da heill Oliver på å får frokostn sin:) e vell snart færdi, opp tile i dag sjø:) Men e nu greitt det å nårn først hi kommi sæ opp....
Oliver får besøk av fysio i barnehagen i dag, ska vell tepass stol å litt sånt, han ha da viksi så my i sommer:) stor blin litj gutn min:)
Å jg å Mick ska på plantarsen å kjøp rips busk:) JIPPI :):) det har jg gleda mg te:) det e jo så gått:) Så bli det vell en liten shopping runde å når vi e på steinkjer læl:)

Å i dag kjæm Veronica snuppa å fammen heim fra syden:) det e bra fer nu hi jg savna lææænnng.... så det bi gått å træff igjen hu:)

Hi nu ællers fri i heile dag:) så vi må vell kos oss litt å i dag:)
Ska nu i bursdag å i dag, det hadd jg heilt glømt, huff e nu så glømsk å sjø:)
Gratulere me dan Ingval:):)

Jaja ha en finfin dag aill sammen:)

lørdag 23. august 2008


Da er vi hjemme fra sykehuset igjen...har virri på observasjon i natt...å han hadd jo 3 anfall da, det va ja bra. for vanligvis har han ikke anfall når vi e på sykehuse. Så nu bli det enda mer medesin, heldivis mærke ikke oliver no te det ettersom vi kjører det rett in i knappen:) så nu e det vell bare å føll me å sjå ka som hjølpe, håpe vi finn en type som hjølpe ganske fort:)
Nu sitt litj knoppen min å får mat, så ska han få sæ en dopp åsså ska vi en tur te tante jannicke:) det bli vell stas ja:)

torsdag 21. august 2008

Da e Oliver i barnehagen:) bli jo så gla når han kjæm dit, vises gått at han trives ja:) Han har en del anfall enda, de fleste e på natta, så vi kan liksom itj såvvå så tongt, men bli vant te det. Håpe vi får ny time på sykehuse snart så vi får nå oppklaring ti koffer det e sånn. må sekkert ha nå ny medesin. Men han klage nu ikke, e så stoilt tå litj knoppen min:)

jaja...Jg å Mick ska nu på jbn en tur å træff anja å fammen:) bli trivele ja, kjæmpe læng sia vi hi træft dæm nu... Får nu sjå kor my jg årke, e ganske sliten enda, å har vældi ondt, men bynne å bli rimele lei tå å liggi på sofan, e jo faktisk ikke ondt heller når jg ligg på sofan, MEN kolles liv e det da???jaja får nu prøv mg i dag da så får vi se davett... :)

HA EN FIN DAG ALL SAMMEN:)

lørdag 16. august 2008

Da har å fått ås blogg...får nu prøv å sjå om jg lere mg henne da:)

Jaja...nu har oliver finni sænga, han va klar nu sjø...virri me te tante Jannicke i dag:)
Så nu ska vi berre kos oss, før vi ska finn sænga.

Ha en fin kveill da :)