torsdag 30. oktober 2008

Kalt....

I dag når vi sto opp var det kjempe kalt....7 minus...brrr, nå blir det vinter, og snart jul:)

Oliver var i fin form i dag men til tross for det kastet han opp 4 ganger mens han fikk frokost, men det virket ikke som det var noe annet enn masse slim på lungene. Han var en liten tur i barnehagen å de syntes også han var i fin form med hadde vært litt blek før han skulle legge seg, men dette hadde gått fint, og han har vært i fin form resten av dagen:)

Jeg og Mick var hos Torhild i dag og hjalp henne med en benk hun hadde kjøpt, å Oliver fikk seg ei kjempe fin lue:)

Så ut som at han ble fornøyd med den selv også:) TUSEN TAKK Torhild:):)

Også fikk vi kjempe god mat av svigermor i dag:) Så i morgen er det vår tur å da blir det ribbe:)

mandag 27. oktober 2008

Eindele mandag

eller?????

I dag begynte vi dagen med at knappen til oliver var ødelakt, men vi tok det med storn å tenkte at det var da ikke no problem... Men så skulle det vise seg at vi hadde jo klart å rote bort den knappen vi skulle ha hjemme, så da måtte vi ty til barnehagen å de hadde heldigvis orden i sakene:)
Så da dro vi dit med et stort smil, å trodde at dette skulle gå knirkefritt ja, for Eva hadde jo sakt at det bare var å ta ut alt vanne å dra den ut å så sette den nye tilbarke:) lett som en pett tenkte jeg, men den gang ei!!!!!

DEN SITTER FAST!!!!
Hmmm....Hvorfor er det ikke bare å ta den ut da??
Så vi ringte til Eva å fikk beskjed om å komme på sykehuse så vi ikke skulle gjøre no feil, så da måtte vi ta med Oliver å dra. Sigrid ble også med for å se dette siden hun ikke har gjort det før.
Så var det frem med magen igjen, vi røska å dro i den lille knappen men den ville ikke, kjente jeg ble litt kvalm at alt dt styre å så ikke så veldig behagelig ut heller.
Men med noen alvorsord fra Eva og litt hjelp fikk jeg det faktisk til....phoo...
Så var det verste igjen da, tro det eller ei, men det var verre når den skulle tilbake...
Men etter mye pressing så gikk den inn å da var alt i skjønneste orden igjen:)

Er SÅÅÅ glad for at vi har EVA:):) Hadde aldri klart dette uten henne i dag.

Jaja, da var det rett tilbake i barnehagen og vi dro hjem....så begynte tankene om at Oliver faktisk skulle til HUSET i dag:( Å det rett etter barnehagen så nå fikk vi ikke sett han før i morgen etter barnehagen... Men det går vell greit...
Prata litt med Liss i dag etter de hadde kommet seg til Huset å Oliver hadde lurt litt, men det hadde gått kjempe fint å han stor kosa seg:)

Gleder meg sånn til å få han tilbake:)
Så nå er huse vaska å alt er i orden her, har jo ikke så mye å gjøre når min lille er borte:)

søndag 26. oktober 2008

SOL:)

I dag var det kjempe fint vær vær når vi sto opp:) Eller det var vell ikke det enda da men det kom:) for vi var nemlig tili oppe i dag, etter de nye tidene var vi oppe kl 07.00.....Men det er litt godt å opp så tili å da:) Så etter at vi hadde spist frokost å vært i dusjen å gjort alt som skal gjøres dro vi på trim bingo sammen med mamma:) Det var kjempe koslig i det fine være, å Oliver stor kosa seg ute i dag:)

Ellers i dag har vi vært hjemme å bare vært late og tatt innhalasjoner, å joda, Oliver blir da bedre:) Får han kommer seg helt og at alt slimet blir borte nå.

Stien til verdens ende

Vi synte vi kunne se til verdens ende,
å viste åssen åra ville bli,
da livet plutselig svinga av fra veien
og tok en kronglete og ulendt sti.
Der stengte fjellet steilt på alle kanter,
da sa du stille " vi kan klatre, vi".
Vi fulgte kronglesti`n langs bratte stupet
og ingen av oss turde se i djupet.

Nå har vi fulgt den bratte, trange stien
med stup på siène i mange år.
Det kan nok hende av vi misunner andre
den strake landeveien der de går.
Det ser så lett ut, men man vet jo aldri
og kronglestien har blitt veldig vår.
Det var den stien vi fikk,det hjelper ikke
å følge andres glatte vei med blikk.

Og vi har lært å ikke sture
over den rette veiens rike blomsterflor.
For det gror blomster langs med stien vår,
og gleden over dem er like stor.
Ja, kanskje større for de er så sjeldne,
en må se nøye for å se de gror.
De ligger ofte sjult bland vistne blaèr
men dufter ekstra sterkt på fine daèr.

La gå at det kommer vonde tièr
da stien vår kjennes vanskelig og bratt.
Men den har lært oss at det vokser blomster
på både slåpetorn og nypekratt.
Og ingenting i verden er så vakkert,
som nyperoser i ei sankthansnatt.
Og når vi sitter sammen kan vi kjenne
at også vår sti når til verdens ende.

Helgen vår:)


I går var jeg og Oliver på levager å fikk tak i ny uro som Oliver skal ha med seg i huset, for den de hadde kjøpt til han likte han over hode ikke.Så nå har han 2 like:)

SÅ var vi en tur på magneten å kjøpte is å brus, kosa oss masse...

Oliver ble veldig slimete igjen i går, så da måtte han få en del mucomyst igjen, å det må han i dag å, men da blir han litt bedre:)
I natt så var han en del våken igjen, å hadde 1 anfall...Vet lixom ikke hva vi skal gjøre lenger....

fredag 24. oktober 2008

Fredag...

I dag har jeg vært på besøk til Jannicke, Henrikke og Linnea:) Ongan bli stor så alt fer fort... Å vi ser så alt for lite til dem, er vell bare en ting å gjøre med det:)Kjæmpe gla ti dåkk litj snuppan:)




Ellers va jeg en liten stund i barnehagen sammen med Oliver i dag, det var høst fest der i dag å masse foreldre som jeg aldri har treft...koslig å se hvem som går sammen med Oliver og hvem som hører til hvor:)


Åsså kom min kjære Mick hjem i dag, å det var Oliver kjempe gla for også:)


Ha ei kjæmpe fin hælg:)

torsdag 23. oktober 2008

Torsdag...

I dag var jeg med Oliver på avlastnings bolien for å treffe nattevaktene, å det var kjempe spennende:) Det så ut som Oliver kosa seg der også, så det blir spennende når han skal dit:)
Ellers var jeg med pappa på steinkjer i dag å fikk tak i no ting Oliver skal ha med seg når han skal bort...
Gruer meg til det jeg...

onsdag 22. oktober 2008

En ny dag på sykehuse...

I dag var jeg og Oliver oppe kl 06.00, Oliver sliter sånn med slim at han får ikke sove godt så i natt lå han sammen med meg og sov faktisk fra 1 til 6, det tror jeg er ny rekord...( at han sover i ett værtfall)
Å i dag skulle de ta bilder i barnehagen, å det hadde vist gått kjempe fint så nå er jeg spent på de bildene....tar sikkert kjempe lang tid før de kommer....
Så var det dagens sykehus tur, det ble ikke helt som jeg hadde tenk...
Ble mye nye medesiner som han skal ha 7 ganger hver dag...men det er helt nødvendig for at min lille skatt skal få det bedre...pluss at han skal ha lungedrenasje 5 ganger pr dag å alt utstyr som skal brukes må steriliseres hver gang det har blitt brukt...Men dette blir vel greit når vi blir vant til det:) Oliver tar det hele med ro, og virker ikke som han bryr seg så mye om det:)
Å så håper vi å få orden på denne epilepsien nå for viss det ikke blir bedre må vi til sse i sandvika ( statens senter for epilepsi) Å det hadde jo vært fint men det er jo SÅÅ langt unna...

Så nå er det bare å håpe at vår lille knopp blir bedre:)

tirsdag 21. oktober 2008

Tirsdag...

I dag var vi hos anja og Frank å feiret bursdagen til Taran å Tobias:) Dem blir så store:)

Ellers i dag har Oliver vært i fin form, han hadde kosa seg kjæmpe masse i barnehagen å i morgen skal dem ta bilder... Det blir spennede å se pm dem får til det, for i fjor ble det ikke no bilde:(
Også skal vi til legen på sykehuset i morgen, gleder meg til å høre hva han mener om oliver nå...

Ha en fin kveld alle sammen:)

mandag 20. oktober 2008

Sykehuset...

I natt har Oliver gutten min vært veldig tett og jeg har vært oppe noen turer for å gi han ventolin så han ikke skulle hoste så innmari, å han sov mye bedre etter at han hadde fått ventolin, så det hjelper tydlivis:)
I dag sto vi opp og tok det veldig med ro, spiste mat å dursja å kosa oss før vi dro til legen,å det er jeg glad for, for når vi kom på sykehuset da ble det mye venting...Det er jo ganske vanlig at man må vente når man er det, men i dag var det ekstemt, men det gikk greit da.
I dag var faktisk Oliver helt frisk, hadde egentli ventet meg no brontkitt greier igjen, men det er ikke noe som er bedre enn det:) MEN legen mente det var astman som var grunnen til at han var så tett, så nå blir det enda mer medesier, helt utroli hva en liten kropp skal igjenom, men han er kjempe flink...klager ikke:)
Så vi skal tilbake på sykehuse på onsdag for å prate med han som er lege til Oliver...Så får vi høre hva han mener, å da må vi vell ta opp flere ting...få litt orden på ting igjen.

Nå sover lille gutten min i senga si, å han har ikke hostet så mye enda, men må vell opp noen ganger i natt å, men det er helt greit så lenge det er for min lille Oliver:) Elsker deg vennen min.

Nå er det bare 4 netter igjen til min kjære kommer hjem fra jobb, det blir godt:)
Savner deg kjærestn min....

Nå skal jeg ta natta her, i morgen blir det ny dag å nye muligheter:)

Søndag...

I natt sov jeg og Oliver til mamma, jeg var jo på jobb til 22.30 i går kveld så da kjørte jeg dit å la meg, å i mårrest hadde Oliver anfall, å da ville han ikke sove mer etterpå så da var det veldi greit å ha ei opplakt mormor:) Så fikk jeg sovet litt til:)
I dag har Oliver vært i kjempe fin form, og vi har kosa oss masse:)
Men når kvelden nærmer seg blir hat tett å hoster mye, å spesielt på natta, da hoster han nesten hele tiden, syns så synd på klompen min.... Så nå får han ventolin mange ganger på dagen å etter haan har lakt seg, men det virker ikke som det hjelper så veldig mye...
Må vell dra til legen igjen for å se hva det kan være denne gangen.

Jaja, nå skal jeg legge meg, så jeg kommer meg opp i morge.
Ha ei fin natt:)

VELKOMMEN TIL NEDERLAND....

Når du venter barn, er det som å planlegge en fantastisk ferietur - til Italia.Du kjøper en stabel med guidebøker og legger store planer. Colusseum, Michelangelos David, golndolene i Venezia.Du lærer helt sikkert noe nyttig om Italia av å snakke med andre. Alt er så spennende.

Etter måneder med ivrige forventninger kommer endelig dagen. Du pakker kofferten og drar av sted. Flere timer senere lander flyet. Flyvertinnen tar mikrofonen og sier :"velkommen til nederland".

Nederland, sier du. Hva er det du sier? Nederland?? Jeg hadde bestilt tur til Italia!Jeg skulle vært i Italia nå. Hele livet har jeg drømt om å få reise til Italai.

Men det er endringer i flyets rute. Det har landet i Nederland å der må du bli. Det viktigste akkurat nå er at de ikke har tatt deg med til et skittent, forferdelig sted, fult av nød og sykdom. Så må du ut å kjøpe nye guidebøker. Og du må lære et helt nytt språk. Og du blir nødt til å møte hel mengde nye mennesker du ellers aldri ville møtt.

Det er bare et annerledes sted, roligere enn Italia, ikke så flott som Italia, kanskje. Men når du får vært der en stund, og får pusten igjen, ser du deg rundt - og begynner å legge merke til at Nederland har vinnmøller, at Nederland har tullipaner. Nederland har til og med Rembrant.

Men alle du kjenner er travelt opptatt med å reise til og fra Italia- og alle skryter av hvor fint de har hatt det der. Og resten av livet kommer du til å si: Ja, det var dit jeg hadde tengt meg også, det var det jeg hadde planlakt.

Og smerten vil aldri,aldri bli borte, fordi tape av en drøm er et veldig tap.

MEN, viss du tilbringer livet med å sørge over at du ikke kom deg til Italia, vil du aldri føle deg fri til å nyte de helt spsielle og skjønne sidene ved - Nederland:)

søndag 19. oktober 2008

ÅRE...

Igår var jeg ,mamma og Oliver i åre....vi dro kl 9 å var fremme i hall 11 tia, å nå var faktisk veien nesten ferdig, var bare ett par mil med gammeel vei:) så nå vare det en drømm å kjøre over...



Når vi var i sverige måtte vi jo innom polet:) å der ble vi vist en stund, tror vi var inne der i 3 kvarter...helt utrolig:)Men det ble mye godt uta av det:) å de hadde jo mye spennende:)


Vi var også på shooping , å jikk litt rundt i åre ellers å kikka på alt å ingen ting:)


Det var en kjempe fin tur å vi kosa oss kjempe masse:)



Min lille engel var kjempe flink,satt å sang å kosa seg på veien dit å tilbake, virken som han også var kjempe fornøyd med turen sammen med mamma og mormor:)

på vei hjem med brillene helt på hall 12:)


Elsker deg lille vennen min:)


Må vell ta en tur om ikke så alt for lenge...

fredag 17. oktober 2008

Hælg...


DA har enda ei uke gått, tia går alt fer fort syns jg...

I går hadd lille Tobias 1 års dag:) syns ikke det er lenge siden dem kom hjem fra sykehuset, men det er altså 1 år siden....hmm...

I dag ska jeg og Oliver kose oss hjemme når han kommer hjem fra barnehagen, for i morgen skal vi til åre sammen med mamma å Snorre:) det blir koslig:) Å når vi kommer derifra skal jeg på jobb, så da skal vi sove hos mormor til søndagen.

På søndagen får vi besøk av sister Rite å fammen:) det blir kosli å se dem igjen, blir liksom ikke så ofte lenger:)


Håper alle får en fin dag:)

mandag 13. oktober 2008

13 oktober...

I dag har lille broren min bursdag:) han blir 15 år i dag:) blir da stor han å:):) Håpe du får en kjempe fin dag Terje:)

I dag er Oliver hjemme fra barnehagen, han har så mye anfall for tiden så da er det godt å være litt hjemme å slappe av litt sammen med mamman sin:)
Vi må vell ut å kjøep bursdag gave til Terje, skal finne på da tro?

Ellers blir vi vell bare hjemme i dag tror jeg, er liksom ikke noe å gjøre ut i det grise været....

lørdag 11. oktober 2008

11 oktober:)

I dag har mamma bursdag:) GRATULERE SÅ MY ME DAN:)
Håpe du feire me måte utti os nu da:)

I dag låg vi utpå litt, å Oliverså gla når vi sto opp:)
Kos oss heilt te jg skuill på jobb:) Nu e jg snart ferdig påjobb, å da ska jg hjem å spise taco med min kjære:)er så snill å lage mat jg kommer hjem fra jobb:) det må gå an:) Ælske dg kjærest:)

Imårrå bli det vell berre å kos sæ vær førri mick min fer på arbe....

jeje...di får han en finfin kveill:):)

fredag 10. oktober 2008

Endelig fredag:):)


Er vell på tide å få ut noen bilder fra bursdagen til Oliver:) i allefall 1 med krone på:)
De hadde jo laget så fin krone til han i barnehagen:)



I dag har vi sovet leeennge:) Det var kjempe godt å ligge utpå litt i dag, det er liksom ikke så ofte lenger, MEN det er abselutt verd det:)

Ellers var vi på helsestarsjonen i dag og Oliver fikk infulensa vaksinen i dag, er vell på tide.Han er så flink når de setter sprøyter på han, bryr seg liksom ikke om dt i det hele tatt, mamma blir så stolt av deg lille venn:)

Å når vi var der måtte vi jo måle å veie, å han var 12,2 kilo i dag å 95 cm, så min lille gutt blir stadig større:) Men kan vell ikke vente noe annet, han er jo 3 år så stor er han:)
Nå sitter oliver å ser små einstein på tvn, han er kjempe gla i det:) Mange fine farger å sanger:)
Å mick lager mat til oss, å her sitter jeg:) bortskjem da?? :):)
Ha en fin fredags kveld alle sammen:)

torsdag 9. oktober 2008

Dagen i dag:)

I dag har jeg og Oliver kosa oss masse:) Vi har vert oppe noen ganger i natt for Oliver gutten min har hatt noen anfall, men det har gått bra, han er så flink.
Så hadde vi besøk av ergoteraput i dag, som vi diskuterte ombygging av huset med:) Gleder meg så til vi skal bygge om badet:) å da blir det perfekt til oliver også:)

Etter vi hadde dursja å spist litt dro vi på magneten en tur, så idag ble det nye vinter sko på Oliver:) så nå har han nye sko, ny dress og ny lue, så nå kan vinteren bare komme:)
Gleder meg til det kommer snø,da skal jeg å Oliver ut å kjøre akebrett, han ELSKER det:)

Nå ligger min lille venn i sengen sin å sover kjempe godt:) å det håper jeg han gjør i natt, for i morgen skal vi ta en infulensa vaksine...det kan jeg ikke si at jeg gleder meg til, er ikke noe gøy når Oliver skal ta spøyter:( huffa mei..... er verre for meg enn for han....

Nå skal Jeg snart finne sengen, det blir godt....

tirsdag 7. oktober 2008

Tirsdag...

Da e hælga over å vi er ferdig med feiringen:) Vi har fått så my fint både jeg og Oliver:) Ble feiring både søndagen og mandagen, å vi har spist alt for mye søtt:) kjendes i går kveld ja...
Oliver har bare kosa seg mens vi hadde besøk, var litt spent på dette for han kan jo bli litt skeptisk når det blir mange folk rundt han, men det gikk over all forventning:) å hav var kjempe gla for å få åpne gavene, det har han heller ikke likt no særlig før... Så alt i alt må vi vell si oss fornøyd med denne feiringen:) MEN det er bare en mnd til neste unde, da er det Mick sin tur da:)

Utover dagen i dag tror jeg ikke det blir så mye ståhei, får besøk av mona og siri, det blir gøy:) kan ikke si man ser de folka så mye lenger:) SAVNER.....

fredag 3. oktober 2008

Oliver 3 år:)


I dag er det 3 år siden Oliver kom til verden:)hmm ...syns tiden gr alt for fort noen ganger:) Han blir så stor:)
Elsker deg Oliver gutn min:)

onsdag 1. oktober 2008

Onsdag...

da har snart ei ny uke gått. Olivern min har bursdag på fredagen:) da blir han 3 år, blir sååå stor lille guttn min:) Så på fredagen skal han feires i barnehagen, å da får han krone å sikkert noe godt:) Vi skal feire bursdagen hans på søndag, det blir spennende å se hvordan han reagerer i år, liker papiret på gaven iallefall, så fremt det ikke blir for mye:)

Pappa har kommet seg vell hjem fra sykehuset og alt står bare bra til:) men nå må han ha en ny cellgift så nå mister han håret.... det blir rart, men håret er jo ikke det verste å miste da:) må tenke posetivt på det.

I dag når jeg har hentet Oliver i barnehagen skal vi hjem å rydde å bake litt:) er mye som skal ordnes til helgen:)

Ha en fin dag alle sammen:)