søndag 30. november 2008

Her er lille Oliver venne som måtte prøve nisse lua, måtte jo se om den passet i år å:) Så blid liten gutt:)
I natt har Oliver vert oppe 2 ganger, men har roet seg ganske raskt igjen, så vi lå utpå litt i dag for å ta igjen det tapte:) Skal bli kjempe godt med nattevkter så vi får sove på natta, da blir dagene så mye bedre også.
I dag skal jeg, Oliver å mamma dra på ibas en tur å bade, Oliver er jo så gla i å bade, å det hjelper kjempe masse mot slime, så der skal vi kose oss i dag:)
Pappa kommer en tur i kveld å da skal vi lage oss god mat:):) Så i dag tror jeg det blir en kjempe fin dag:)

fredag 28. november 2008

God natt....

I dag hr jeg og Oliver vennen vært på besøk til Jannicke å barna:) å vi kosa oss kjempe masse, Henrikke passa på Oliver, å de satt bare å kosa:) Torhild kom rett før vi skulle dra å hun hadde laga kjempe fine julekalendere til barna:) det skal bli stas med sjokolade vær dag:)

Det ble ingen hårklipp på oliver i dag, for det var ingen som hdde ledig time i dag, så vi får prøve i morgen:)
Ellers er formen hans kjmpe fin, han har fått tilbake litt slim igjen, men om dette hr noen sammen heng med losc eller om dt er no halsgreier er ikke så lett å si enda, håper bare han ikke blir syk nå. Syns vi har hatt vår dose for dette året nå.

Nå håper jeg bare han får en fin natt uten noen anfall, MEN det er vell fr mye forlangt, men det er lov å håpe da:)

Imorgen tengte vi t vi skulle se nå julegrna tennes:) Å at Henrikke skal synge:) Det gleder vi oss til:) Så må jeg vell vaske litt i morgen kveld også, nå byner det egentlig å bli greit her, så nå kan jula bare komme for min del:) Gleder oss til en fin jul med familien:))

Nå skal jeg finne senga:)
God natt:)

God morgen :)

Da er det helg igjen:) Jeg å Oliver sitter å koser oss nå:) Han sitter å ser barne tv mens han får matn sin, vi lå utpå litt i dag å det var kjempe godt for oss begge to:) For Oliver har hatt 3 anfall i natt....Stakar lille gutten min.Men han holder humøret oppe:) Så når anfallene kommer så ofte blir det vell tur til sandvika ja, men det er jo kjempe greit for da får de sjekka det de som kan det:)
I dag skal jeg og Oliver til Jannikce i dag, blir litt for lenge mellom vær gang, så må bli flinkere til det:) Åsså skal Oliver til frisøren, han har blitt så lang håra, så nå må det klippes til jul:)

Jaja, da skal vi gå i dursjen....

tirsdag 25. november 2008

Dagen i dag...

I dag var det ansvarsgruppe møte, å i dag kom alle:) å det var litt greit å få litt oppdateringer fra alle rundt Oliver:) Åsså er det veldig greit å se at alle føller med:)
Men det ble også en litt spennede dag i dag, fikk noen uventede utfordringer, men det må man vell bare tåle....

Ellers i dag så fikk vi utlevert overvåkningskameraet, å det var jo veldig greit så får vi ha helt kontroll på han hele tiden når han såver også:):)

Men nå skal jeg se unge mødre:):)

mandag 24. november 2008

Trist dag....

Dagen i dag begynte helt som alle andre dager, morgen som kommer så alt fo tidlig etter en alt for kort natt, med mange våken nette...


Dagens ble helt snudd på hode etter en lite beskjed om lille aurora tuppa, som i går reiste fra denne verden, den vakre lille jenta var vell liten nå, men det var så alt for tidlig, nesten 3 år....
Tenker masse på deg i dag lille tuppa...
Håper du har det bra nå

lørdag 22. november 2008

Lørdag:):)

Da blir stadig lengre mellom innleggene, men dette betyr ikke at det ikke skjer noe her, heller tvert om:) Her er det som regel fult opp...
På torsdag fikk vi en liten overaskelse som kom raskere enn vi hadde kunnet drømme im, å dt var aldrig så lit SNØ.....Det sluttet jo aldi å snø, har ikk sett så mye på en gang på mange år, men det er jo kjempe ks for de små da:)
Til ross for all snøen som kom dro vi, je og Mick til tr.heim på fredag, å dette for å shoppe:) Å fikk vi da sannelig jort å, men fikk unna masse julegaver:) så nå kal de bare pakkes, så kan det bare bli jul:) mangler noen da men de må vell spares til nærmere jul:) Så lir det vell en del julevask nå når Mick drar på jobb, er greit å få gjøre dette alene...så må vell bare finne frem julepynten nåda:) julestjerna iallefall:)

Jaj, så til Oliver vennen:)Han er i topp form eller humør, men formen kommer seg for vær dg som kommer, slimet er ikke like intenst sm det har vært, så det spørs om denne losecen ha gjort nytte for seg:) men om den har helt den efekten som ønskes er vell litt tidlig å si enda.
Får vell høre mer om hva legen tenker, for neste uke er det kontroll tid igjen:)

Nå har vår lille kromp lakt seg og sover kjempe godt nå:) å det håper vi han gjør helt til i morgen tidlig:) Å vi sitter her å ser hvit eller dobbelt, så blir det den store reisen straks:)

Han en fortsatt fin helg:)

onsdag 19. november 2008

Snart helg....

Da er det snart helg igjen, syns ukene går alt for fort, å det blir snart jul igjen. Har nå kommet godt igang med julegaven men er langt ifra ferdige, men etter tr.heims turen vår på fredag er det mulig vi blir det:) Det blir koslig:)

Oliver er fortiden en kjempe fornøyd gutt:) Men han har mange anfall og sliter fortsatt med masse slim og hoster mye, sliter litt med pusten på natta, og blir fort sliten, MEN humøret er på topp:) Han har nå begynt med losec men har vell ikke helt sett den store virkningen av dette, men det er ikke sikkert at det virker med en gang heller da, må vell bare være tolmodig:)
Det at vi sluttet med mykomust ser ut til å hjelpe litt, så vi får se hvordan det blir med ventolin istede. Så nå får vi håpe at dette hjelper å at slimet ikke legger seg på lungene til vinter....

Neste uke skal vi på sykehuset på kontroll å da får vi vell høre om vi skal til oslo på sykehus der, så det blir spennende...hadde egentli vert greit for da hadde alt blitt skjekket av folk som kan det.men bestemmer jo ikke dette selv da....

Så ble det vell på en måte avklart at vi skal få nattevakter, men ting går jo ikke så fort da, så det er vell bare å smøre seg med tolmodighet....

Å Oliver stor koser seg i HUSET og det er jo kjempe godt for oss som er hjemme:)

Ha en fin dag:):)

torsdag 13. november 2008

Endelig hjemme:)

Da har vi endelig kommet oss hjem, eller det vil si at vi kom hjem i går kveld, men det har vært så travelt her.
Denne gangen ble vi 2 dager på sykehus, og kan vell ikke si at de fant ut så veldig mye mer, men det de fant ut var at Oliver hadde en oksygen metning på 91 gjennom natten og dette var vist nok veldig siden han hadde den diagnosen han har.Så da må vi vel være fornøyd med det:) Men så var det dette slimet da, og det kunne syldes reflux, så vi skulle prøve noe medeslin mot dette først for å se om det ble bedre da, så nå er det bare å vente å se.
Nå om nettene har Oliver vært mye våken pga slim og har da fått feber og anfall pga dette, så det har vært mange våken netter, å litt soving på dagen:) Så i natt er Oliver i Huset, sånn at jeg skal få sove litt.
Men det blir godt å få han tilbake i morgen, og da kommer min kjære hjem:) det blir gått å få hjem begge to:)
Kjempe gla i dere:):)

søndag 9. november 2008

Den store pappa dagen....

I dag er det farsdag:)

Gratulere til alle pappaer:) I dag har jeg og Oliver vert hos pappa å spist middag:) men det ble bare en liten tur for Oliver er ikke helt i form enda,men han har ikke feber da, har ligget på litt under 38 i dag, så får håpe det holder seg sånn utåver kvelden også:)
Nå sitter han i stolen sin å får kveldsmat og hoster.... stakar vennen min, men han klage nu ikke:)

Ha en fortsatt fin farsdag alle sammen:)

lørdag 8. november 2008

Lørdag.... :)

I dag skulle jeg Oliver og mamma dra til steinkjer og shoope litt.Og det var jo koslig så lenge det varte, for Oliver fikk plutselig 40 i feber. så da var det bare å dra hjem, så han har vært litt slapp utåver ettmidagen her, men det har gått greit for han er jo så bli da:)
Så nå er det bare å håpe at han får sove i natt, blir jo en del anfall med så mye feber da, men det går vell greit.

Så får vi bare nyte resten av helgen:)
Og kose oss, alle vi som ikke er fyllesyk i dag:):)

fredag 7. november 2008

Fredag....

Igår var det en kjempe spennende dag:) Jeg var nemlig på temadag på sykehuse, for oss som har barn som krever litt ekstra og fag personer rudt oss. Det var kjempe moro å se en lege som virkelig har sans for humor:) Og vi fikk virkelig noe og tenke over, om hvordan vi tar imot den nye dagen.

Ellers så hadde Oliver en kjempe fin dag i går, han var i kjempe form:)
Var hos pappa å spiste midag i går etter barnehagen:) så var det hjem å finne sengen, og det var nok veldig greit at vi la oss tidlig, for kl 02.00 da var det ikke mye søv å få nei.
3 anfall og masse slim og hoste, men litt ble det jo da:)
Så i dag må vi vell en tur på sykehuse å sjekke om det er no mer nedover halsen der.
Håper ikke det er noe:)

Ha en finfin dag:)

tirsdag 4. november 2008

November...

Da har vi kommet til november og vinteren er på vei...
Her har det egentli ikke skjedd det store de siste dagene, formen til Oliver er som den har vært med mye slim å litt slapp. Det enda mer innhalasjoner for å prøve å få bort litt av det, men det ser ikke ut til å ha den store efekten, så skal han også til fysioterapaut, for å få litt lungemassagje, så får vi håpe at dette hjelper.
Han blir slapp av alle medesinene og alt slime men trosalt er han i godt humør:)

Så nå er det bare å håpe på bedring før vinteren kommer for fult for da blir det verre....

Ha en fin dag:):)