fredag 27. februar 2009

Hjemme igjen:)

På onsdag kom vi hjem fra tr.heim,vi dro til t.heim på mandag for å få laget korsett til Oliver:) Å fikk da 3 dager der med det samme:)
Oliver har ingen store protester på korsettet,men de første dagene var han vell ikke helt fornøyd med den, han gråt ikke eller noe sånt, men lydene hans tilsa at det var noe som ikke var helt bra.... Men nå etter noen dager er det helt greit, og vi rundt han syns også det er greit.
Oliver ble 5 cm lngre når han fikk på sg korsette:) så det var bra vi fikk ny vogn, å så fikk vi ny bilstol på onsdag, da var også på tide for ALT vi har ble jo for lite når han fikk korsett:)
Ellers er Oliver i bedre form enn på lenge, han er fin i halsen( lite slim) og har lite anfall, og er bare en glad og fornøyd gutt:)

Nå har det kommet kjmpe masse snø, så vi må vell prøve oss ut, så Oliver får lk litt i snøen...Hn er jo så glad i å kjenne på været:)
Men nå skal jeg ordne litt her hjemme, for vi får besøk i kveld:)

Ha ei kjempe fin helg alle sammen:)

lørdag 21. februar 2009

Syksyksyk.....

Nå har vi hatt ei uke til å komme oss i bedre form, og de har vi blitt, jeg for min del er litt tett og hoster litt enda, men det går seg vell til snart. Oliver har brontkitt/ lungbetennelse, var på sykehuset på kontroll på onsdag, og da var det det legen kom frem til, så det ble ny pencilin, som hjalp( for det gjorde ikke den vi fikk sist) så nå er han feberfri, men har rennende nese og er litt slimete og hoster litt, må vell få noen dager til før han blir helt bra:) Men det som er lit merkelig er at det har ikke vert noen anfall, bortsett fra det ene da. Og han har jo hatt nrmere 40 i feber i 1 uke.Men det er jo kjempe bra:)At anfallene holder seg borte:)

På fredag var Oliver til tannpleier, og det gikk kjempe fint, han er ikke helt enig men at dem skal inn i munnen på han men han hyler ikke. Så jeg syns han var kjempeflink:)

Så var vi på stekke å fikk ny vogn, 3 hjuling, som var kjempe kjekk, og det beste var at oliver satt så godt i den:) og den var en drømm å trille, mick likte ikke utsende men jeg syns ikke det var så ille, kunne vert værre.... også prøvde vi bilsete, men det var for stort, så da må vi finne på noe nytt, skal prøve en recaro stol til uke. Er så vanskelig nå for han er så lang at han blir for stor til de setene som passer til vekten hans, og for lett til de som passer på lngden:( men det er vell ikke lenge til det blir greit med vekten:)

I dag skal vi en tur oppi ibas, gleder meg:) Er så koslig å ta med Oliver dit for han koser seg sånn i vannet:)

Og i morgen skal vi til tr.heim, skal lage korsett til Oliver, så da blir vi dr til onsdag:) Blir veldig spennende, for vi skal ligge på hotell:) Og Oliver er jo vant til at det er stille når han legger seg:) Så vi får se om vi må legge oss kl 20.00 også:) Åsså blir det vell litt shoppig:)

Håper alle har hatt en kjempe fin helg:)

søndag 15. februar 2009

Ny helg over...

Nå har jeg og Oliver blitt syk, torsdag kveld ble vi sendt på sykehuset men ambulanse for Oliver fikk et anfall som varte i ca 30 min, og han hadde 40 i feber så om det var nfall eller feber kramper er litt vanskelig å si.Vi ble på sykehuse til fredag, men da valgte jeg å dra hjem for jeg ikke var helt i form heller. Oliver hadde halsbetennelse, så de regnet med at han skulle bli bedre iløpe av helgen.
På fredagskveld måtte jeg til legen, å jeg hadde fått kraftig infulens, så mamma kom å var til oss frem til i dag, vi har vert syk hele helgen men begynner å bli litt bedre form nå, har fortsatt litt feber men ikke 40 lenger.
Så vi får se hvordan dagen i dag blir, blir vi ikke bedre må vi vell til legen igjen i morgen..

Håper alle har hatt en bedre helg enn oss....

onsdag 11. februar 2009

Februar.

Da har vi kommet godt inn i februar og jeg har vert kjempe dårlig på å blogge den siste tiden...har vert så masse å gjøre, så det har liksom ikke blitt prioritert.
Men vi har hatt en kjempe fin februar så langt, Oliver er i grei form og vi bare koser oss:)


Mick og Oliver koser seg:)
Vi var ute å kosa oss i det fine være, Oliver er jo så gla i å være ute... koser seg kjempe masse når han får vind i ansiktet:) Søtingen min:)
Ellers har vi ikke gjort det store, vi har endelig fått innvilget nattevaker nå da, så det begynner neste uke:) Det blir deilig)