søndag 10. mai 2009

Bilder....







Fikk besøk av Elisabeth:) var kjempe koslig, har jo ikke stt værandre på mange år:)




Snakk om ledning styr, var vell ca 30 ledninger.....




ser oss om på sse.


Oliver å oldemor:)

lørdag 9. mai 2009

Endelig hjemme:)

Da har vi kmmet oss hjem, å fått alt i orden:) Så nå er det bare å komme seg i rutiner igjen, så er livet som det altid har vært, nesten i allefall..... Oliver er værre enn han noen gng har vært, han har anfall hele tiden, er ikke store men han rykker litt helle tiden:( Så nå er vi ikke så veldig overbevist, men det er vell for tidlig å si noe enda. Syns så synd på den lille kroppen, å for ikke å snakke om hjernen som må tåle alt... Må vell bare vente å se over helga om det blir bedre viss ikke må jeg vll høre om det virkelig skal være sånn....

Vi er vell egentlig fornøyd med oppholdet på sse, var masse koslige folk der, å legene var kjempe flinke:) Men det vr jo mye venting, er vell det det går ut på... håper det blir lenge til neste gang.

tirsdag 5. mai 2009

Dag 22:):)

I dag har jeg å Mick vært ute en tur mens Oliver var i barnehagen:)
Å vi har hatt Utreise sammtale i dag, så nå kan vi egentlig bare reise men er best å vente til i morgen tidlig, så vi opplakte alle sammen:)
Fikk en rask gjennom gang på oppholde vårt her på sse, å hva som skal skje frem over, ikke de store endringene utenom medisiner, å vente å se hvordan ting blir...
I dag har alle blitt byttet ut på avd. så nå er det bare vi igjen av de som var her, men har kommet noen nye, så vi får håpe vi kommer over ens de siste timene:)

Vi var med på klubb idag også, det å bare for å få tiden til å gå:) Men Oliver syns det er kjempe moro med sang å musikk da, så fikk vi pølse, å det må jeg si falt i smak for oss voksne for det var fisk til middag å den var mindre for kan mann si:)
Nå skal vi pakke å ordne alt så det er greit til å bare dra i morgen tidlig:)

Gleder oss kjempe masse på å komme hjem i morgen:)

Dag 21........

Må virkelig si at dette oppholde har begynt å dra seg ut i det lengste, men det ser mot slutten nå da:) å det er vi glade for alle mann nå:)
De som vi har vært her sammen med lengst, har nå begynnt å bu seg på hjem reisen, for det er ikke så vanlig å være her i 3 uker, men skal jo snart hjem vi å så vi klarer vell en dag alene...
Har kuttet ned enda mer på medisiner, så nå er vi snart i mål:) JIPPI:)
Oliver er i mye bedre form, og anfallene ser ut til å avta litt, men hopper ikke i take enda, må vell vente en 5-6 uker før vi ser full virkning....
Eller var vi med på emma hjort i dag å, egentli bare for å få tiden til å gå:) For tid har vi masse av her, er liksom ikke som hjemme, eneste vi gjør her er å putte maten i munnen, vaske oss selv, å våre klær, så litt luksus er det trossalt:)

mandag 4. mai 2009

Dag 19 og 20...Hælg:)

I helga har vi ikke gjort det store, var ute å en tur på lørdang, ellers har vi bare vært i ro på sse.
Har vært lite folk her å vi kan gjore mer som vi vil:)
Formen til Oliver er den samme, men er blitt litt slimete, så det må vi vel prøve å gjøre noe med.
Eller går vi bare å glder oss til å komme hjem:)

fredag 1. mai 2009

Dag 18...1 MAI:)

I dag er det 1 mai, å russen har virkelig festet i natt, holdt på til i morgest....
Jeg var oppe med Oliver noen runder i natt, så i dag sov vi lenge, å her vil lenge si hall 9 så det var ingen utsjeiellse for å si det sånn....
Etter vi hadde spist å ordna oss satte vi oss ut, å jeg har virkelig blitt solbrent........er vell et tegn på at sommeren er her:) Så nå blir det faktor 20 i noen dager.....
Kjørte mamma til gardemoen, så nå har hun kommet seg trygt hjem, så da er det bare for oss å vente på å få reise hjem også:) Må si det er noe vi gleder oss til, vi har det fint her å koser oss kjempe masse men det er bedre hjemme uansett:)

Nå skal Oliver få maten sin så blir det vell tv kveld regner jeg med, for nå er det hleg her å nesten alle har reist hjem, så da er det muligheter for å få se det man vil:)

God helg alle sammen:):)

DAG 17:)

I dag kommer Mick:) Gleder oss:)
Oliver var i barnehagen å mamma på kusr:) så i dag å fikk jeg noen timer alene:) Men den tiden ble brukt til å organisere til vi kommer hjem, er mye skal i boks før den tid. Men tror det meste er greit nå da:)
Var på samtale med sosionom i dag, er veldig spennede å¨høre hva de har å si, for de driver jo kun med det vi vik vite:) så de her har mange kloke ord...
Var å henta mick i 4 tiden, å må tro det var en som ble glad:) Men han skjønte ikke helt at vi var her alle 3:) Men den gleden er arti å se:)

Ellers var jeg å Mick på sandvika stosenter en tur, er jo sååå varmt her så måtte kjøpe sko til Mick, å det ble bare det å faktisk:) flink var vi:)
I morgen drar mamma hjem å da blir vi her alene, skal kjøre henne til gardemoen i 3 tia tenker jeg.

dag 16.

Begynner å mærke at dagene fort kan bli litt i det lengste laget, Oliver var i barnehagen en tur å mamma var på kurs:) så da fikk jeg litt tid for meg selv, må virkelig si at det var godt:)
Tror den nye medisinen til Oliver begynner å virke for han blir fort sliten, men det er jo sånn til å begynne med så vi må vell bare gi det litt tid....Anfallene har ikke gidd seg, men det er vell tidlig enda, å oppkaste er det samme...så nå er det bare å vente å se om det blir noen endringer....
Nå går vi bare å venter på at Mick skal komme:) går fort det nå da:)