lørdag 30. januar 2010

Nå har Oliver fått frokosten sin, litt sene i dag pga mye nattevåk. Så i dag måtte jeg faktisk vekke prinsen min, var ikke kjempe fornøyd med mamma sin da nei.
I dag skal jeg og Olivern bare kose oss inne, for ute er det full storm, og 16 minus. Så vi har ikke noen ting ute å gjøre nei...
Tankene i dag også har gått til Gørils hjerteskatter, blir mange tanker og følelser når sånt sjer, og man tenker da over hvor heldige mann er som har barna sine sammen med seg.Et mammahjerte skal ikke trenge oppleve noe sånt.

Jeg og Oliver skal dursje nå, så må vi vell ta dagens treningøkt, Oliver har forsatt en del slim og hoster litt, men det kommer jo ikke opp, flytter bare litt på det. syns det er helt fantastisk at han har holdt seg frisk så lenge som nå, og når som det går så mye dritt i barnehagen også, hadde egentlig forventet oss litt sykdom også nå. Men er ikke noe som er bedre enn at guttn min fr slippe, og holder sg frisk.

Nå er det en liten prins som sender lange blikk etter mamman sin, så nå skal vi kose oss:)
Ha en kjempe fin Lørdag:)

post signature

Bilderas....







fredag 29. januar 2010

En hjerteskatt..

I dag har tankene gått til en liten vakker kjemper, med de vakre øynene og et kjempe fint smil, som så alt for tidlig måtte forlate denne verden.
Det er så inderilg trist, er ingen mening med det.
En mamma og pappa sitter igjen uten den lille skatten sin.
Sitter her med mange tanker, om hvis, hva, burde ikke tenke, men greier ikke la det være. Kommer så mange følelser som jeg vanligvis ikke vil kjenne på, men noen ganger kan man bare ikke styre det. Tror det blir noen tøffe dager, og mange tanker rundt denne vakre lille sjelen som jeg en gang ikke kjente.

Vil takka mamma Gøril masse for at hun delte livet sitt med oss, Jesper fikk en plass i hjerte mitt, tror han har det til alle som har fulgt han og hans kamp for livet.

Hvil i fred lille Jesper.

torsdag 21. januar 2010

Liten tid til blogging...

Blir ikke så tid til denne bloggingen for tiden, har så my som skal ordnes før lille snuppa kommer så det blir prioritert.

Oliver har holdt seg frisk som en fisk:) Slimer jo som vanlig men med daglig lungedrenasje blir det bare med slim, og det er kjempe bra... Har jo ikke gått på pencilin siden før jul nå:) Og han er i kjempe form, har en del anfall men håper vi går bedre tider i møte nå. For nå har vi startet med depakote igjen. den ble jo ikke solgt utenfor USA i en periode,men nå er den tilbake:)Så vi håper den virker like bra som sist vi brukte den. Alt var liksom så bra når vi brukte den, men hva det skyltes vet vi jo ikke. For den epilepsien Oliver har er veldig vanskelig å medisinere så det kan like godt ha vært at han hadde en fin periode da, og en dårlig periode når vi sluttet. så nå får tiden vise.

I dag fikk vi også pulk i hus, den har vi virkelig ventet på, for det får en vist ikke innvilget før barnet er 4 år, å nå er jo Oliver blitt 4 år, så nå må vi bare kjøpe oss ski:) Å bli spreke:) Blir sikkert ikke brukt kjempe mye nå i vinter siden jeg har den store magen, men vi må få prøvd den ialefall:)

Nå skal jeg slenge meg på sofan å slappe av litt, er full fart igjen i morgen men ansvarsgruppe og klargjøring til helg:)

Go helg:)

post signature

Oliver`s stillinger:)

Er vell ikke å legge sjul på at Oliver ar mange undelige stillinger, og han liker faktis å sitte sånn:)



post signature

onsdag 6. januar 2010

Oliver venter på taxin...

Her er Olivern min i dag morgest, klar for en ny dag i barnehagen, litt trett enda men kommer seg vell når han får litt tid på seg. Satt lenge og venta på taxin i dag, er ikke barebare når vinter setter inn for fult...

Var hele -26 grader i dag nå vi sto opp, og for min del syns jeg det blir litt i det kaldeste laget, hadde vært greit for oliver med litt varmere tempraturer også så vi hadde kommet oss ut en tur. Men vi må vell bare vente, får håpe vi får brukt akebrette litt i år også. Har liksom vært så uheldig, de dagene graden tilsier at vi kan ut har Oliver vært dårlig form, og når Oliver er i form til å ut er det kjempe kaldt.... Vi håper også på å få pulken snart, så kanskje vi får prøvd den også i år:)



Jeg var til legen i dag og ble sykmeldt ut svangerskapet så nå skal jeg altså ikke jobbe mer før jeg har blitt 2 barnsmor:) er jo bare 11 uker igjen til lille snuppa kommer, håper det går fort nå, for det er jo ikke akkurat så mye å finne på her hjemme...Men må vell få dagene til gå.



Nå skal jeg legge meg litt på sofan før jeg henter Oliver:)
Ha en fin dag:)


post signature

søndag 3. januar 2010

Picasa...

Nå har jeg lastet ned picasa og fått dilla, kan jo gjøre så mye med bildene.... MORRO:)


post signature

Posted by Picasa

lørdag 2. januar 2010

Fri kveld...

I natt skal Oliver sove over hos mamma og det vil si at vi har barnefri, men vi vet ikke helt hva skal finne på, så nå sitter vi her hjemme uten Oliver gutten og kjeder oss... Men det er ikke ofte vi gjør så det gjør vel ikke no. Oliver gutten koser seg vell sammen med mormor tenker jeg, blir vell skjemt bort enda mer, men det gjør ingen ting:)

Håper de får en fin kveld og natt, og at de koser seg sammen denne gangen også:)

post signature

Vår jul :)

Her er noen bilder fra jula vår:) Vi har stort sett hvert hjemme og kosa oss sammen med familie og venner:) Jula har gåt kjempe for men kjenner det skal bli godt å komme inn i hverdagen igjen også....

















post signature