lørdag 26. juni 2010

Oliver status....

Oliver hadde en fin i natt, hadde ikke feber og ikke veldig mye slim, og det er bra, kjempe bra for den lille tøffingen min. Men mamman går nå å venter på det store utbrudde, når kommer det?hvor ille blir det denne gangen?Hvor mange ganger til får vi Oliver med oss tilbake til det som for oss har blitt et normalt liv?

Ja, for for oss har dette blitt helt normalt, å aldrig vite hva morgen dagen bringer, eller for den del neste time. For på timen kan faktisk formen til Oliver snu seg på hode, uten noen forvarsell, uten så mye som et lite hint om at noe er i ferd med å skje. Det kommer bare helt ut av det blå... Så nå er alle bekymringene tilbake, de hadde begynt sånn smått å legge litt fra meg nå når Oliver har hatt det så fint, de kom snikende i går, sammen med alle vonde tanker. Blir jo kjempe glad av Oliver gutten min,han er jo den beste, den fineste gutten noen kunne bedt om:) Han er så fantstisk go å ha:) Men det gjør så vodt å vite at han har det vodt.

Det så ufattelig uretferdig at noen skal slite sånn...

Elsker Olivergutten min kjempe masse.

post <span class=signature" src="http://signatures.mylivesignature.com/54488/35/5D9EE904C0368C2A76288282D667B581.png">

fredag 25. juni 2010

På`n igjen??

Oliver har hatt mange fine dager og netter, uvant fine il han å være, men nå er det vel på`n igen.
I dag har han fått feber og slimet har fått farge. Har på mange måter ventet på det men på samme måte har vi blitt vant til å ha en frisk gutt, vi har kunne tilatt oss å glede oss til vi skal hente Oliver i barnehagen og ta over etter nattvaktene, for han har vært så frisk at vi har kunn fått posetive tilbakemeldinger på tiden de har hatt sammen med Oliver, og vi har mye posetivt å fortelle dem.Men når Oliver er syk blir det mye negativt å det er så trist, Oliver er min fineste prins å det er så trist og vondt når ingen har noe godt å si om han, de sier jo mye godt og fint om han når han er frisk, men i dårlige perioder blir det mye snakk om hvor syk han er og alt det triste rundt Oliver. Oliver er fortsatt min lille kose gutt, og elsker å kose på fanget uansett om han er syk, og kanskje enda mer har han behov for den nærkontakten og bare det å kjenne det at vi er der for han.
Det gjør så vondt i mammahjerte å se sin lille skatt slite sånn, og ha det så vond....
Skulle ønske jeg kunne gitt Oliver masse av min helse....


Fikk tatt mange fine søskenbilder av Emma og Oliver nå mens Oliver var frisk som en fisk:)
De er så fine sammen:)




Håper Oliver er bare kortvarig syk denne gangen og at vi slipper å bli innlagt på sykehuset, vi koser oss mest hjemme og vil helst være her, men trenger Oliver den støtten de kan gi på sykehuset så gjør vi det med glede for hans del.

post signature

fredag 18. juni 2010

Mine vakkre barn :)

Oliver er for tiden i kjempe fin form, g har egentlig vært det lenge nå. Går vell på den 3 uken nå:) Å det er så deilig å han en frisk og opplakt gutt, han har kommet veldig tilbake til sitt gammle jeg igjen:)
Han har begynnt "prate" litt og veijver med arme og bein, og det er ikke noe som glede et mammahjerte mer enn det...kan ikke beskrive den glede av å se at lillegutten min har detså bra:)
Han har jo fortsatt de daglige anfallene sine,men de er mye mindre enn før og de slår han ikke ut sånn som før. Og slimet er jo der, men det er også myemye mindre enn det vi er vant til:)
Håper virkelig at minn lille goklop kan få en fin sommer:)

Her er noen bilder av mine vakre skatter:) Fra den ene av de to somme dagene vi har hatt så langt:) Må virkelig nyte de når de først kommer, for det jaggu meg ikke mye sommer her i trøndelag...Får tro det blir bedre neste år:)
Oliver gutten er på avlastning i helge, reiner med han kser seg med "damene" sine der:)
Mens vi hjemme savner han kjempe masse, men da er det enda bedre å få han hjemm igjen:)
Savner han kjempe masse men vet han har det bra der han er:)



Emmamora mi vokser og blir stor jente, kosa seg veldig i det fine været:)


Mormor med vakkringene mine:)

I morgen skal vi feire Henrikke snuppa som blir 4 år:) Lille jenta blir jo stor, Kjempe glad i tante-jentene:)


post signature