onsdag 28. juli 2010

Sommer og SOL :)

Nå har vi endelig fått litt sommer i Trøndelag også, og det var jammen på høy tid, så nå de 2 siste dagen har vi fått unna kjempe masse hage arbeid. Så nå blir det snart lekeplass til barna:)
Oliver er sammen med damene sine i dag og koser seg:) hører han ler og skravler no voldsomt, s reiner med de koser seg som bare det, selv om det er veldig varmt.
Emma er inne sammen med Mick, de skulle egentlig sove, men det er varmt til lille Emma-mora så et ble det ikke no av. Jeg derimot ligger på verandaen å nyter solstrålene og koser med med nettet:) Er så deilig å slappe av å bare nyte været, mens et er blå himmel:)
Har vært veldig dårlig på blogging den siste tiden, så nå kommer det noen bilder fra de siste dagene våre:)

Oliver og Emma ut på biltur, er så heldige at ingen av dem har noe imot å sitte litt i bilene:)
Vi tok turen til Åre en dag, men så ikke ut til at barna brydde seg spesielt mye om at vi var på "langtur"
Oliver og Emma på Holiday:)
I går fikk Oliver jeg noen timer for oss selv mens Emma og pappa sov dupp:) det var deilig med litt Oliver tid, virket som Oliver hadde behov for å f mamman sin litt for seg selv også:) Så vi ente opp med å ta et langt bad med mye plasking og spreling, med fot og hodebunns massage:)

Etter badet tok vi turen ut på verandaen til Olive å vaska å rydda litt, fikk også Mick til å ta ut hagemøblene så nå kan Oliver og damene kose seg ute i solen:)

Oliver spreller med armer og bein å syns det er helt greit å se på at mamma vasker. "så lenge hun holder seg foran meg ikke bak!!"

Nå skal solen nytes litt til før jeg skal på abo å møte Christina i kveld:)

post <span class=signature" src="http://signatures.mylivesignature.com/54488/35/5D9EE904C0368C2A76288282D667B581.png">

torsdag 22. juli 2010

Herlig med sommer:)

I dag hadde yr og storm lovet meg sommer og fint vær, godt over 20 grader og stor sol, men hva er det vi våkner til?? En ting er bra sikkert, å det er at det ikke er noen antydning til at solen skal skinne igjennom en gang.... det er knappe 13 grader, enn det 13 grade, det er 22 juli for guds skyld, hvor blir det av sommeren?? Det regner sidelengs og det bråker unødvendig mye av dette regnet, takrennene er fulle å klarer ikke ta unna vannet, så det er bare så vidt vi ser ut igjennom fossen. Det blåser og dette hadde jeg aldri trodd jeg kom til å si, men det tordner og lyner, det er det værste jeg har hørt på lenge, å klokka er akkurat passert 9.... I dag tror jeg vi holder oss inne, for dette vil jeg ikke være med på.

PHA....... gløtter ut, men det reiner fortsatt, det braker borti høgge hær og det blåser fæl storm...

Oliver sitter å ser TV syns ikke å bry seg om det dårlige været, men gløtter opp av tordnet, men når det blir stille er han en ivrig TV slave:)

Æsjj, nå tror jeg at Oliver og jeg skal legge oss på sofan med dyne over oss å se barne-TV eller glamor( er vell det som går på mårran)

Håper dere får en fin dag tross dårlig vær:)

torsdag 15. juli 2010

Oliver smiler og ler :)

Oliver har hatt den beste dagen på lenge, har prata og flira i hele dag, videon sier vell sitt:)

tirsdag 13. juli 2010

En helg fylt me glede:)

I helgen har vi hatt dåp til lille Emma og jaggu ble det bryllup også, så nå heter vår lille datter offisielt Emma og Jeg er gift med verdens beste mann:)
Kunne ikke fått det bedre, Oliver,Emma og Mick gjør livet komplett:)
Bildene kommer i feil rekkefølge men det får bare gå for denne gangen:)
Mick og Oliver koser seg etter mat og kafe:) Tror Oliver var like sliten som oss etter dagen, ble mange folk og mange inntrykk.
Emma-mi har fått på bunaden og koser seg virkelig med all oppmerksomheten.
Meg og Emma etter vi var ferdig i kirken:)
Min lille familie:)
Meg og Mick, nygift:)
Emma sammen med foreldre og faddere, er kjempe gla for valgene vi tok av faddere:)
Vi fikk en kjempe fin dag sammen med familiene våre.

post signature

lørdag 3. juli 2010

Den beste tiden.... :)

Nå har vi en kjempe fin tid med Oliver, Oliver har vært i kjempe fin form lenge nå. Han får sakte men sikkert tilbake ferdighetene sine, uten at vi som voksen helt skjønner hva som skjer med han. Han er nå til bake på det nivået han var før vi reiste til Oslo, og det er helt utrolig men det fortsetter. Oliver smiler å vil leke hele tiden:) Han spreller med armer og bein, men har tydelig ikke fått helt kontroll på alle av kroppens muskler enda. Oliver snur seg fra ryggen og nesten over i mageleie, men det er den ene armen som stopper han, og Oliver blir små irritert, Irritert blir han også på lille Emma som lugger og drar i kluten hans på matta... Men de også verdens beste venner:) Oliver hater stolen sin for øyeblikket, noe vi forstår veldig godt, er jo der han store deler av tiden har sittet nå når han har vært så slapp i kroppen, så den blir ikke mye brukt for tiden.
Oliver hadde et veldig stort problem med slim og anfall for ca 14 dager siden, det er noe vi omtrent ikke vet hva er lenger, er nesten rart å si at Oliver ikke har noen problemer lenger men det tror jeg faktisk ikke at han har... Ingen anfall og ikke noe slim, hav mer kan vi be om??
Er så godt å se at Oliver gutten vår har det så bra:)
Igår fikk han smake på frukmos og det var kjempe godt, Oliver smatta å spiste som han aldri skulle gjort annent.... Det gjør så godt i mammahjerte å se han sånn:)

Oliver og Mick leker, og oliver smiler og ler:) Ser på hele han at han koser seg....
Oliver har funnet tilbake til sin gammle stilling, viser tydlig at han ikke har veldig lyst til å sitter der og den maska kunne han iværtfall spart seg for:)




Emma passer godt på sutta:)

Lurglis:)







post signature