fredag 19. desember 2008

19 Desember:)

Det har ikke vert det store med innlegg i desember, er jo så mye som skal gjøres:) Men nå er jo snart julen her uannsett, så nå får julen bare komme:) Jeg gleder meg kjempe masse til å feire jul sammen med familien, å noen fri dager til å bare slappe av å kose meg med Oliver å Mick:)
Å i dag kommer/kom ( han er på quis og jeg er på jobb) Mick hjem, å skal være hjemme hele jula:) Så i helgen skal vi ta site rest:)

I forhold til Oliver så går formen hans stadig opp og ned, har en del slim og hoster en del, og dette kombinert med masse epilepsi anfall så er dagene/ natta slitsom til tider, men med hans gode humør, og smittende latter går det meste greit:)
Var inne på sykehuse på kontroll til noen ortopeder, og leger fra namsos, tr.heim og her på levanger da, de skulle skjekke kroppen til Oliver å de mente alt så fint ut, men tok et nytt bilde(røngten) av hofta hans for sikrets skyld. Og han skal få korsett, men det er for å prøve å få opp mer slim, og at han skal klare å holde kroppen oppe. Så det skal vi begynne med på ny året.
Åsså blir det noen nye hjelpemiddler på oss, ny stol,vogn,bilsete og seng:) Er jo for at han har vokst ut av det vi har eller at behovet har endret seg, så det er altid godt å få nytt, for da har vi som regel sliti litt på det gamle av en eller annen grunn.
Så den første tiden i 2009 ser ut til å bli hektisk for vår del, skal jo også til sse. Så det blir travle tider. Men alt er jo for at Oliver skal få det best mulig:)

Elsker familien min:)

Ingen kommentarer: