søndag 29. mars 2009

Tidlig morgen....


Oliver har nå funnet ut at mellom 05.30 og 07.00 er det morgen og da skal han opp, kn ikke si at vi som voksne er like enie i det bestendig, i allefall ikk på en søndags morgen, men han er flink til å finne roen viss han får ligge sammen med oss.Men er det riktig? Men hva gjør man ikke for litt mer søvn på den tiden av døgnet.Men i morgen får vell guten viljen sin, for da er det barnehage dag igjen og da er det vell bare og opp:)
Ellers har det vært en usedvanlig rolig uke her hos oss:) Men det får vi igjen for neste uke så det går vell opp i opp....men enkelte ting må bare jøres om en vil eller ikke, så er vell bare t mote til seg å gå den travle uka i møte.
Når er det også bare 2 uker til vi begynner ferden vår til sse ( statens senter for epilepsi), Drar neste søndag, men sant skal sies at vi skal innom til min tante på Røros å være til tirsdags morgen. Har tante og noen søskenbarn og mormor der som vi treffer alt for sjelden, så da må vi benytte annledningen. Så tirsdag blir vi innlakt på sse, for så å være der i 2 uker, tror det blir 2 utrolig lange men lærerike uker. Og vi håper så veldig at de finner ut noe lurt som de ikke finner på levanger for nå begynnr vi å bli litt lei av den epilepsien, den ødelegger så mye for Oliver, han blir veldig sliten av det og da er han ikke lik motagelig for stimuli som vi skulle ønske. Også sliter å ha 2-3 anfall vær eneste natt... Men vi har en tøff liten gutt, som altid er blid som ei sol:)
Sammen med alle anfallene har Oliver fått tilbake masse slim, som også byr på en del utfordringer, også har han begynnt å kaste opp igjen, vi vet ikke helt hvorfor, om det er kvalm ubehage, om han får maten for fort, eller om det pga slimet, er ingen som riktig kan gi oss svar på det. Hadde vært litt lettere for oss om vi hadde vist hvorfo for da kunne vi gjor noe med det.
Så livet vårt gå som det pleier, er ikke sore endringene, men syns vi har det fint jeg, så lenge vi er sammen:)
Elsker familien min....

2 kommentarer:

Cathrine Aksnes sa...

høres ut som dere har en spennende tid foran dere. vi har også gjennomgått en del utfordringer når det gjelder gutten vår etter en alvorlig hjerneblødning. men hatt en utrolig fremgang.

har en jente i forbregd bhg... går på skogen :) samt at jeg er i åpen bhg med sønnen min.. møter på Oliver som regel hver gang vi er der:) fin og blid gutt...

syns det e nå kjent me dæ men klare itj helt finn ut korr æ har dæ fra.. :)

Bente sa...

oki...han e som regel bli å fernøgd ja:)
Har nu hatt litt utfårdringa dåkk å da ja.Bra det e på rætt vei da:)

væt kor du kain ha mg fra nei, men vi hi sekkert træftes oppi bhg:)