lørdag 10. januar 2009

10 Januar:)



Nå er det 1 uke sidn siste blogg, og den uka har vert travel. Oliver begynte sånn smått å spise selv , og det har han fortsatt med, er så koslig når han spiser, og koser seg med det:) Det er jo ikk så mye men det er ikke så viktig, det er bedre at han får smake på noe og opprettholde musklene i munnen. Er så gla han vil spise litt :)




Så var det de anfallene da, de har det vært en del av, og det har vært slitsomt for Oliver, men han er like blid, så på grunn av alle anfallene ble vi innlakt på sykehuset onsdag formidag, og der ble vi helt til fredag. Så nå skal vi prøve med mer medisiner og se hvordan det går, om det blir mindre anfall eller ikke, s hvis det ikke blir bedre skal vi prøve en annen type.


Legene ville prøve en type diett til Oliver som skal være bra når de har mye anfall, MEN da må man til sse, er bare der de tar den opplæringen, og oppstart av det for det var vist ikke barebare...så da er det bare å smøre seg med tolmodighet, for det går vell nesten 1 å før vi kommer oss dit. søknden var sendt nå da, mn på lange opphold ( som jeg regner med vi skal på) så var det ca 8 mnd vente tid.




Og nå når vi var på sykehuse fikk vi besøk av erneringsfysiologen og fikk noen nye råd iforhold til maten til oliver, for det hender at han kasste opp og brekker seg når han får mat, så nå har vi satt ned farten på maten, så nå tar maten 1 time pluss at det skal skylles med vann og kobles på og av. Så ting tar tid, men er blir det bedre for Oliver er det greit.
Også skulle han få ny mat, så det blir spennede og se om han tåler den bedre.

Slimingen og hostingen er pr dags dato blitt litt bedre, men ror det har noe med anfallene å gjøre for når han hr hatt anfall er han kjempe tett, og hoster masse, Så mindre anfall mindre slim:)

Så 2 dager på sykehuset var kanskje nødvendig for å finne ut av ting, og få litt oppdateringer på hvordan ting fungerer.

Åsså når vi kom var Kine på sykehuse så da fikk vi jo treft dem i samme slengen, var jo kjempe koslig:) Og dagen etter kom Veronicka snuppa mi og lille Mathis, og de ble liggende på naborommet til Oliver, det var jo kjempe greit, så nå håper vi bare at disse barna blir frisk i en fei:)

Ingen kommentarer: