torsdag 21. januar 2010

Liten tid til blogging...

Blir ikke så tid til denne bloggingen for tiden, har så my som skal ordnes før lille snuppa kommer så det blir prioritert.

Oliver har holdt seg frisk som en fisk:) Slimer jo som vanlig men med daglig lungedrenasje blir det bare med slim, og det er kjempe bra... Har jo ikke gått på pencilin siden før jul nå:) Og han er i kjempe form, har en del anfall men håper vi går bedre tider i møte nå. For nå har vi startet med depakote igjen. den ble jo ikke solgt utenfor USA i en periode,men nå er den tilbake:)Så vi håper den virker like bra som sist vi brukte den. Alt var liksom så bra når vi brukte den, men hva det skyltes vet vi jo ikke. For den epilepsien Oliver har er veldig vanskelig å medisinere så det kan like godt ha vært at han hadde en fin periode da, og en dårlig periode når vi sluttet. så nå får tiden vise.

I dag fikk vi også pulk i hus, den har vi virkelig ventet på, for det får en vist ikke innvilget før barnet er 4 år, å nå er jo Oliver blitt 4 år, så nå må vi bare kjøpe oss ski:) Å bli spreke:) Blir sikkert ikke brukt kjempe mye nå i vinter siden jeg har den store magen, men vi må få prøvd den ialefall:)

Nå skal jeg slenge meg på sofan å slappe av litt, er full fart igjen i morgen men ansvarsgruppe og klargjøring til helg:)

Go helg:)

post signature

Ingen kommentarer: