lørdag 1. mai 2010

1 Mai og husvask....

Idag har jeg,Mick og mamma vært hjemme og vaska enda mer hus, å nå er det faktisk klart til innflytting:) JIPPI:)(:
Er bare sånn små ting som står igjen, og flytte inn på de nye rommene og badet.
Skal bli kjempe godt å endelig fåstort bad, så blir alt kjempe greit for Oliver også.
Det sår igjen å pusse opp soveromene til Oliver og Emma, men vi vet ikke helt hva vi skal gjøre med dem enda, så de får vente litt, og det haster jo ikke heller.
Akkurat nå kjenne vi at et er mye vikigere komme oss hjem, å komme inn i vante rutiner igjen.
Bare det åha alle tingene til Oliver på sin faste plass og alt er tilrettelagt for han og hans behov, vi har vell ikke vist hvor heldige vi har vært med at vi har alt på et plan....
For nå kan eg virkelig, etter 2 måneder, skrive under på at jeg ikke ville bodd i et 2 etasjes hus med Oliver.
Det er alt for tungvind med den trappa, og Oliver har blitt så lang, og det er masse armer og ein som stadig er iveien når noe skal gjøres.
Så nå gleder vi oss masse til Oliver bli såpass frisk at vi faktisk kan reise hjem.

Oliver sin form blir stadig bedre, for hver dag som går så blir han bedre.
I dag hadde crp`n gått tilbake til det normale, og lungerøntgen så fint ut, s han er tydelig på bedring, men tar litt tid å få tilbake energien.
Han har fortsatt masse slim og mange anfall, og det prøver vi å hjelpe han så godt vi kan med. Så det blir mye lungedrenasje og hsting, men det må bare til.
Anfallene er det desverre ikke så mye vi får gjort noe med, men det hjelper han mye at vi bare er det når står på som verst.
Kan hende det blir noen byttinger av medisiner igjen nå når Oliver blir frisk igjen, er jo ikke bare å bytte medisiner heller,for viss vi begynner å mikse nå når han er syk, så er det så vanskelig å vite hva som er grunnen til at han har blitt bedre.
For den epilepsien er så vanskelig å skjønne seg på, noen ganger så endrer den mønster helt, uten at de er noen grunn for det...
Så her må man kun foreta seg en ting om gangen, og derfor kan ting fort ta litt tid, så er bare å smøre seg med tålmodighet.

Nå har begge mine søte små endelig funnet roen og sover godt i hver sin seng, så da skal jeg også finne sengen og håpe at dagen i morgen blir like fin som dagen i dag:)


post signature

Ingen kommentarer: