søndag 2. mai 2010

Besøk...


I går fikk Oliver kjempe koselig besøk av Henrikke og tanten,Oliver begynner å bli i så fin form at han er opp av sengen noen turer og da er det kjempe greit med litt besøk så det skjer noe rundt han.


Oliver sitter å føller med på besøket sitt :)

I dag fikk vi bekreftet at det blir hjemmereise i morgen, og det var virkelig godt å høre, er jo greit å være her så lenge det er det Oliver trenger, men nå er vi tilbake der at vi gjør det meste med stell og sånt selv, å da føler vi bare at vi maser. Og da kan vi jo like greit være hjemme, er vell noen dager igjen til formen hans er der den pleier å være, men det må mann vell bare reine med etter en lungebetennelse.
Tar vell fortsatt noen dager før vi er tilbake på normalen igjen, og går vell fort ei uke til før Oliver er tilbake i barnehagen, men det blir godt bare å komme hjem.
Bare det å bestemme selv hva man skal ha til middag, høres ut som en bagatell, men jeg er så drit lei den sykehusmaten at jeg finner ikke ord for det. Og man skulle tro at det var litt ekstra her i helgene som det er alle andre steder, men den gang ei, her er det omvendt, kan vell egentlig forst det for det er jo mindre folk her i helgene MEN det må da gå ann å få noe annet enn tørt brød........
Siste dagen i dag da,så må vell overleve det da:):)

Nå skal jeg kose litt med de søte små trollene mine:)



post signature

Ingen kommentarer: