søndag 1. august 2010

voffsen til Oliver

Oliver å Mick var i T.heim på torsdag å henta hjem voffsen, den ble nemlig igjen på en litt lengre bytur enn oss andre, den var savnet og etterlengtet ved hver kveld. Og virkelig godt var det når den fant veien hjem fra sin lille feri tur:)
Oliver synte og være ganske så fornøyd når han fikk den tilbake:) så nå skal vi passe godt på den, for en kose bamse kan vell sjelden byttes ut, blir liksom ikke det samme... så heretter skal voffsen holdes i ørene:)
Her har Oliver funnet sengen sammen med voffsen, som forsåvidt ligger å slapper av i sengen hele dagen:)
Oliver dytter bort voffsen litt når musikken og lyset kommer på for det må nytes, hver kveld, det samme om og om igjen, det samme lyset den samme melodien hver eneste kveld:) Men det er sånn han vil ha det:)

Dette er lyset Oliver ser i taket, det går også i rundt:) virkelig fassinerende:)
Det skal altså sien at Oliver og Mick var egentlig i byn for å sjekke synet, noe som faktisk hadde blitt bedre siden siste testen:) Men var ikke så mye t han trengte nye briller enda:) Så nye brilleplanen er vell utsatt til skolestart.... a tenk det, om 1 år har jeg skole gutt:) Lille gutten min blir jo stor:)



Nå har barna sovnet godt, nattvakta er vell rett rundt hjørnet og jeg skal slenge meg på sofan en liten time før det blir senga:)

Ingen kommentarer: