onsdag 28. juli 2010

Sommer og SOL :)

Nå har vi endelig fått litt sommer i Trøndelag også, og det var jammen på høy tid, så nå de 2 siste dagen har vi fått unna kjempe masse hage arbeid. Så nå blir det snart lekeplass til barna:)
Oliver er sammen med damene sine i dag og koser seg:) hører han ler og skravler no voldsomt, s reiner med de koser seg som bare det, selv om det er veldig varmt.
Emma er inne sammen med Mick, de skulle egentlig sove, men det er varmt til lille Emma-mora så et ble det ikke no av. Jeg derimot ligger på verandaen å nyter solstrålene og koser med med nettet:) Er så deilig å slappe av å bare nyte været, mens et er blå himmel:)
Har vært veldig dårlig på blogging den siste tiden, så nå kommer det noen bilder fra de siste dagene våre:)

Oliver og Emma ut på biltur, er så heldige at ingen av dem har noe imot å sitte litt i bilene:)
Vi tok turen til Åre en dag, men så ikke ut til at barna brydde seg spesielt mye om at vi var på "langtur"
Oliver og Emma på Holiday:)
I går fikk Oliver jeg noen timer for oss selv mens Emma og pappa sov dupp:) det var deilig med litt Oliver tid, virket som Oliver hadde behov for å f mamman sin litt for seg selv også:) Så vi ente opp med å ta et langt bad med mye plasking og spreling, med fot og hodebunns massage:)

Etter badet tok vi turen ut på verandaen til Olive å vaska å rydda litt, fikk også Mick til å ta ut hagemøblene så nå kan Oliver og damene kose seg ute i solen:)

Oliver spreller med armer og bein å syns det er helt greit å se på at mamma vasker. "så lenge hun holder seg foran meg ikke bak!!"

Nå skal solen nytes litt til før jeg skal på abo å møte Christina i kveld:)

post <span class=signature" src="http://signatures.mylivesignature.com/54488/35/5D9EE904C0368C2A76288282D667B581.png">

2 kommentarer:

Anonym sa...

for en fantastisk sommer for Oliver, så godt å sjå klem fra mormora :-)

Anonym sa...

Hm, du har en retard unge. Suge for deg.