lørdag 3. juli 2010

Den beste tiden.... :)

Nå har vi en kjempe fin tid med Oliver, Oliver har vært i kjempe fin form lenge nå. Han får sakte men sikkert tilbake ferdighetene sine, uten at vi som voksen helt skjønner hva som skjer med han. Han er nå til bake på det nivået han var før vi reiste til Oslo, og det er helt utrolig men det fortsetter. Oliver smiler å vil leke hele tiden:) Han spreller med armer og bein, men har tydelig ikke fått helt kontroll på alle av kroppens muskler enda. Oliver snur seg fra ryggen og nesten over i mageleie, men det er den ene armen som stopper han, og Oliver blir små irritert, Irritert blir han også på lille Emma som lugger og drar i kluten hans på matta... Men de også verdens beste venner:) Oliver hater stolen sin for øyeblikket, noe vi forstår veldig godt, er jo der han store deler av tiden har sittet nå når han har vært så slapp i kroppen, så den blir ikke mye brukt for tiden.
Oliver hadde et veldig stort problem med slim og anfall for ca 14 dager siden, det er noe vi omtrent ikke vet hva er lenger, er nesten rart å si at Oliver ikke har noen problemer lenger men det tror jeg faktisk ikke at han har... Ingen anfall og ikke noe slim, hav mer kan vi be om??
Er så godt å se at Oliver gutten vår har det så bra:)
Igår fikk han smake på frukmos og det var kjempe godt, Oliver smatta å spiste som han aldri skulle gjort annent.... Det gjør så godt i mammahjerte å se han sånn:)

Oliver og Mick leker, og oliver smiler og ler:) Ser på hele han at han koser seg....
Oliver har funnet tilbake til sin gammle stilling, viser tydlig at han ikke har veldig lyst til å sitter der og den maska kunne han iværtfall spart seg for:)




Emma passer godt på sutta:)

Lurglis:)







post signature

2 kommentarer:

Anonym sa...

åå så hærlig :-)mormor er så utrolig gla i dere :-) håper fremgangen til Oliver fortsetter slik :-)

Anonym sa...

Så utrulig god lesing. Nå ble jeg så glad. Tenker masse på dere, og dette varmet hjertet mitt.
Hilsen Catarina :o))