mandag 15. juni 2009

Dårlig med innlegg.......

Har ikke vært det store med innlegg etter vi kom fra sse, det har skjedd så mye rundt oss den siste tiden så det har liksom ikke blitt prioritert. Men får håpe det roer seg litt nå, så blir det vell mer:)
Oliver har holdt seg frisk å rask den siste tiden, han er til tider litt slimete, men det går over av seg selv, så får bare håpe det fortsetter sånn.
Anfallene er egentlig blitt værre etter at vi var på sse, det var ikke helt det som var planen men sånn ble det, så da må vi bare takle det på best mulig måte.
Kjenner det til tider kan tære på humøret, for vi hadde jo håpet at det om ikke skulle komme bort men i allefall bli mindre av dem, å at vi kunne se frem til å sove godt på natta, å at vår lille Oliver skulle slippe alle de avbrytelsene på natta, bare få noen netter uten anfall.
Kan liksom ikke tenke seg til hvordan det hadde vært viss vi fikk sove hele natta i ei uke, det er utenfor våre tanker for å si det sånn...........
Men må vell si det at noe godt kom det jo ut av oppholde vårt, selv om det ikke var det vi var der for så må man ta med seg alt som er posetivt:) Oliver har nesten ikke kastet opp etter at vi kom hjem:) Det er så lenge siden vi har opplevd det, det er jo bare så deilig å ikke tenke på det hver eneste gang vi setter på maten. Kan jo selvfølgelig skje noen ganger men ikke som det var, nesten til hvert måltid. Så nå har han begynt å gå opp i vekt igjen:)

Vi har begynt noen diskusjoner med komunen angående oppussing av hus nå, men det er vist enklere sakt enn gjort ja. Syns vi møter veggen veldig mange ganger iløpe av 1 år gitt, så nå har vi fått arkitekten til å tegne nye tegninger av huse, så det blir sånn at Oliver kan bo hjemme lenge, å da blir det tegna sånn at vi må pusse opp en gang å færdi med det. Men det er jo det at det blir litt dyrere, å det er vell bare det dem ser på sikkert.... Glerer meg til vi får nytt annbud, å hva komunen kan tilby.

Nå går vi bare å gleder oss på sommer og sol:)
Håper det blir det snart, så vi kan være ute å kose oss:)

Ingen kommentarer: