torsdag 25. juni 2009

Sommer og SOL.....:)

Endelig har vi fått litt sommer her i trødelag også:) Det var virkelig på tide etter mange dager og uker med regn, vind å kalde vær.
I dag var Oliver på tur med barnehagen å de hadde kosa seg masse ved vannet, han elsker jo å bade, så nå har jeg en plan om å kjøpe stort basseng:) Det kan jo være godt for både store å små når det er så varmt:)
Mens Oliver var i barnehagen i dag, har jeg ligget på verandan å sola meg, å må vell bare si det at det ikke så veldig lurt å sole de hvite leggene uten solkrem etter en lang vinter nei. Så er litt brent, men det får gå, blir vell brun etter hvert:)
Så nå skal vi bare nyte sommeren så lenge den varer:)

For Oliver sin del er ikke situasjonen mye endret, han er stabil ustabil eller hva man skal kalle det. Han har fortsatt mye anfell, opp til flere om dag/natt, å slimet er der som en plage hele tiden, det blir aldig veldig ille men så ille at det sliter på Oliver, hadde helst sett at det kunne blitt bedre. Han hoster en del enda etter noen dager med feber, men virker ikke som det vil bryte ut, får bare håpe det trekker seg rolig å fint tilbake uten noe mer oppstyr:)
Å gi med at han er litt slimete blir det også en del oppkast, å det er jo litt dumt nå når det er så varmt, for da trenger han ekstra veske, å det er litt vanskelig å vite hvor mye han får i seg når det kommer opp litt i ny å ne.
Har en gang igjen hatt noen små endringer på medisineringen, så nå er det bare å vente 4-6 nye uker på å se resultatet av dette. Så nå får vi virkelig håpe at det virker denne gangen.

Ingen kommentarer: