tirsdag 14. april 2009

1. dag på sse.

Da er det vell på tide med litt oppdateringer:)
Nå har vi vært 2 dager i os, til tante, har ikke gjort det store, bare kosa oss. var innom til mormor, så Oliver fikk treffe oldemor:) var kjempe koslig å se dem igjen:)
I dag dro vi virdere til sandvika, var vell fremme her i 2 tia, og fikk oss et lite rom.... Mick skal ligge i et gjeste hus, som var helt greit men ikke mer enn det... går vell greit.
Så hadde vi samtale med lege og en sykepleier, og fikk vite litt hva som skal skje mens vi er her.
Tirsdag onsdag og fredag ( tror jeg) vi skulle ha foredrag om epilepsi, og hvordan det er å leve med det. Ellers er det litt basseng, og små aktiviteter for barna, på formidagen skal de være 2 timer i barnehagen, mens vi har foredrag. og ettermidagen er fritt til å gjøre det vi vil, så det blir vell noen turer ned til sandvika.
Ellers i dag har vi bare pakka ut å kommet oss i orden, å blitt litt kjent på huset, var på butikken en tur å kjøpe no småtteri:) å så var vi inneom sanserommet:) de hadde likt sanserom som på frambu, og Oliver stor koser seg der, så vi blir vell der en del kan jeg tenke meg:)
I morgen skal Oliver ta en undersøkelse som heter telemetri ( tror jeg), da skal han få mange ledninger i hode som han skal ha i 1 døgn, å da skal vi sitte på ett rom hele tiden foran et kamera... blir lange timer, men vi må vell bare.... :)
Så når vi er færdig med det, så får vi vell vite hva som skal skje videre, kommer vell ann på utslaget der, og blodprøver.
Det var vell det vi fikk vite i dag, får vell vite mer ettervært.

Kommer desverre ikke noen bilder for vi fikk ikke internette på romme til å funke, så må bruke felle maskin, men det blir vell mange bilder når vi kommer hjem iallefall:)

Ingen kommentarer: