fredag 17. april 2009

Dag 3 på sse.

I går morgest tok vi av telemetri registreringen, og tror Oliver var veldig gla for det, han var kjempe flink men han virket litt irritert på slutten. Så nå venter vi bare på svarene. Tok også blodprøver for å se hvordan det ligger ann med medesinene, om det eventuelt skal være no bytte der, og det tror jeg egentli det blir.
Når vi var ferdig med alt var Oliver i barnehagen en tur, virker som han koser seg kjempe masse der, å hun som passer han er kjempe koslig:) Å så er det litt godt for oss også, så vi får litt avlastning:)
Etter barnehagen i var vi å prata med en sosionom, å fikk litt svar på rettigheter osv, det var veldig greit, tror det kan lette litt når vi kommer hjem å skal fortsette kampem mot hjelpeapparatet. Fikk vite litt mer om hva vi har rett på og hvordan vi burde gå frem, så det skal prøves.
Ellers var det ikke det store som skjedde i går heller, blir mye venting føler jeg, men det er vell bare sånn det er. Er mange som har begynnt å bu seg på å reise hjem på perm, så tror det blir stille her i helgen. Tenkte vi skulle på en senter runde, å litt sånt for å få tiden til gå litt.
Så vi får se hva helgen bringer:)

2 kommentarer:

Cathrine Aksnes sa...

virke som dem passe godt på dåkk da:) lærerikt å vær med på nå sånt for dåkk all sammen.

Bente sa...

Ja det e kjempe greit her, tia bli litt lang men det va vi jo klar åver da:)