torsdag 16. april 2009

2. dag på sse...

I dag er det 3 dag på sse men er litt treig så det får bli sånn:)
I går natt hadde Oliver en del anfall å det er jo bra, litt rart å si det men det er jo det, for med vår flaks så hadde han ikke fått noen. Oliver var i barnehagen en tur i går, 2 timer, og han kosa seg kjempe masse der, var ikke så mange barn der men det virka som han trivdes uansett. Mens Oliver var i barnehagen var vi på forelesning, om epilepsi, var litt greit å få litt ny info... og her er de jo myemer inn på hva det går ut på:) så det var kjempe fint:)
Etter fårelesningen hadde vi time til påsetting av telemetri, var veldig spent på det, for Oliver liker jo ikke å sitte stille, men det gikk opver all forventning:) han var kjempe flink:)
mens vi satt der oppe, for det var på et eget rom som vi måtte sitte på til kl 08.00 i dag, å hadde vell 6-7 meter med ledning vi skulle ha med oss, så vi kom ikke så langt unna veggen for å si det sånn:) Så mens vi var der fikk vi besøk aav fysioterapaut:) å hun hadde en del nyttig å fortelle, har vell litt mer erfaring enn komune terapautene. Så det skal bli gøy å se når hun skal trene litt med oliver.
Ellers så skjedde ikke så mye i går, han hadde et anfall når han satt med registreringen, å det er jo bra:)

1 kommentar:

Cathrine Aksnes sa...

hei. spennende å følge med åssen det går med dere. kjempe flott at dere har fått et slikt tilbud. ha et fortsatt fint opphold:)