mandag 27. oktober 2008

Eindele mandag

eller?????

I dag begynte vi dagen med at knappen til oliver var ødelakt, men vi tok det med storn å tenkte at det var da ikke no problem... Men så skulle det vise seg at vi hadde jo klart å rote bort den knappen vi skulle ha hjemme, så da måtte vi ty til barnehagen å de hadde heldigvis orden i sakene:)
Så da dro vi dit med et stort smil, å trodde at dette skulle gå knirkefritt ja, for Eva hadde jo sakt at det bare var å ta ut alt vanne å dra den ut å så sette den nye tilbarke:) lett som en pett tenkte jeg, men den gang ei!!!!!

DEN SITTER FAST!!!!
Hmmm....Hvorfor er det ikke bare å ta den ut da??
Så vi ringte til Eva å fikk beskjed om å komme på sykehuse så vi ikke skulle gjøre no feil, så da måtte vi ta med Oliver å dra. Sigrid ble også med for å se dette siden hun ikke har gjort det før.
Så var det frem med magen igjen, vi røska å dro i den lille knappen men den ville ikke, kjente jeg ble litt kvalm at alt dt styre å så ikke så veldig behagelig ut heller.
Men med noen alvorsord fra Eva og litt hjelp fikk jeg det faktisk til....phoo...
Så var det verste igjen da, tro det eller ei, men det var verre når den skulle tilbake...
Men etter mye pressing så gikk den inn å da var alt i skjønneste orden igjen:)

Er SÅÅÅ glad for at vi har EVA:):) Hadde aldri klart dette uten henne i dag.

Jaja, da var det rett tilbake i barnehagen og vi dro hjem....så begynte tankene om at Oliver faktisk skulle til HUSET i dag:( Å det rett etter barnehagen så nå fikk vi ikke sett han før i morgen etter barnehagen... Men det går vell greit...
Prata litt med Liss i dag etter de hadde kommet seg til Huset å Oliver hadde lurt litt, men det hadde gått kjempe fint å han stor kosa seg:)

Gleder meg sånn til å få han tilbake:)
Så nå er huse vaska å alt er i orden her, har jo ikke så mye å gjøre når min lille er borte:)

Ingen kommentarer: