lørdag 19. desember 2009

Da var det på`n igjen....

Ja, så lenge varte det 1 mnd og 2 uker... siden han ble syk sist.... I går kveld hadde Oliver en del anfall før han skulle legge seg, men ikke noe unormalt heller, så vi tenkte egentlig ikke mer over det. Han sovna fint å har fått vann 2 ganger i natt å blitt snudd, da har han sovet fint å ikke hatt feber eller noe, men kl 5 i natt var det jaggu slutt på moroa gitt..... da hadde han nesten 40 i feber og massse slim.... Sov lenge i dag side vi var oppe en del i natt, så Oliver er akkurat ferdig med frokostn sin:) Litt deilig å bare slappe av når vi har vært våken på natta....
Oliver har ikke masse feber i dag, men surkler som en kaffetrakter å det sitter ikke i halsen lenger det er nede i lungene, så nå er det vell en lungebetennelse på gang.... Prøver alt vi kan for å han til å hoste men det er lettere sakt enn gjort, for har han ikke tenkt så gjør han det ikke.... Så det spørs om vi må dra på sykehuset å sjekket opp dette, såå vi kanskje slipper å ligge på sykehuset i julen, for er virkelig kjedelig... det r det til vanlig også men i julen er det ekstremt, for da skal man liksom være hjemme og kose seg med familie og god mat:) ÅÅÅ det blir det ikke mye av der. De gjør jo sitt beste for at vi skal ha det bra det, og det har vi jo men det er ikke samme som å være hjemme....MEN må man så må man.

Men nå skal jeg hoppe i dusjen så skal vi ta turen til Levanger.... Er jo lørdag der også i dag, så ting tar litt tid... Så nå håper vi at det ikke er lungebetennelse og at det bare er vi som begynner å bli rare i hode av alt dette slimet:):)

Ingen kommentarer: