lørdag 19. desember 2009

Sykehustur....

Her er Olivern min tidligere en dag, han sitter å ser mumi mens han får frokosten sin.Helt utrolig men han elsker å sitte sånn:)Elsker lille gutten min:):)

I dag var vi på sykehuse med Oliver en tur for å få sjekket slimingen hans og feberen... Og når vi kom på sykhuset var jo lille guten i kjempe form for da virket jo paraceten for fult, men heldigvis kjenner de Oliver så godt og oss, så de vet at når vi kommer dit da er han syk.... Er liksom ikke noe mann ønsker seg rett før jul.

Så det ble tatt blodprøver av Oliver for å sjekke crp, og han er jo så flink, skreik ikke engang:) Flinke gutten min:) Han er vell så vant til det... gjør de jo veldig ofte for tiden....

Legen var inne å titte på Oliver å lyttet, og fant ikke noe galt men det pleier jo å starte sånn... Og det er jo sant, så vi endte opp med en ny kur, og det ble vi glade for så han slipper å bli helt utslått og innlagt med intravenøst.... for det er jo der det ender viss det ikke blir tatt tak i tidlig.

Nå ligger gullgutten og sover søtt, febern har ikke gidd seg, men slimet er litt bedre, men det kan bedra litt når han sover.... så han skal få seg noen runder med innhalasjoner og vann i natt, å håpe det hjelper litt iallfall...


Håper lillegutten blir frisk og rask til jul, for da skal vi kose oss:)

Ingen kommentarer: