onsdag 23. desember 2009

GOD JUL :)

Nå er vei endelig ferdige med alt som skal ordnes til jul...Huset er vaska, treèt er pynta og aten er kjøpt inn....så nå blir det jul. Trodde aldri vi skulle bli ferdige i år, har liksom vært noe som har kommet i veien hele tiden, men julen hadde kommet uannsett. Pynting av jule treèt i natt:) var så godt i gang at vi måtte gjøre oss ferdig, så kl 01.00 i natt pynta vi tre:) Og fredig ble vi, å jammen var vi fornøyd med resultatet også:) Det ble kjempe fint her, men julepynt å greier:)
Vi har pynta pepperkakehus i dag, og det er det lenge siden jeg har gjort, men fikk det til, uten noen knekte deler og feil bygging.....Må si jeg er litt stolt:) Vi pynta det samme og Oliver kosa seg masse:) Så bli god gutten:)
Seigmannen måtte også smakes:) Tror han syntes det var godt... han spiser jo ikke det store, eller det vil si ingen ting.....han kan smake litt på sånt som kan svelges helt...og det kunne seigmannen etter litt smatting:) Har ikke sett Oliver smtta sånn på lenge, og i dag tror jeg hn tok ny rekord for han spiste fktisk en hall seigmann, høres ikke mye ut, men for Oliver er det MYE:)

Ingen kommentarer: