torsdag 17. desember 2009

Snart er det jul igjen...

MEN hvor er den berømte julestemningen min da??? Er vell ikke noe nytt at den lar vente på seg, men julen kommer uansett den.... Er omsider ferdig med alle julegavene:) JIPPI!!!! Julematen er innkjøpt og det meste er vaske, s da er det eneste vi mangler litt julepynt i huset og juletre, ja så var det denne julestemningen da.......men det kommer vell forhåpentligvis en av de første dagene...

Oliver har utrolig nok hold seg frisk som en fisk enda, tror virkelig dette må være ny rekord... er nesten rart, men nå håper vi at det holder seg sånn leenge. Oliver har jo sluttet med badingen på ibas, dette var en avgjørelse vi tok for det er jo massssse bakterier der, så nå lurer vi litt på om det kan ha vært grunnen til mange av lungebetennelsene hans... Men n nyter vi iallfall bare tiden med en frisk fin og opplagt gutt:) Han er vår solstråle:)

Nå skal jeg legge meg på sofaen å slappe av litt, sliter sånn med bekkenet og ryggen for tiden... er virkelig ikke godt å unner ingen å slite med dette... men det er virkelig verd hver smerte til slutt:)

Ingen kommentarer: